Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ...ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!

Ο Ολυμπιακος εχθες πραγματοποιωντας μια μετρια εμφανιση, με καλυτερο το δευτερο ημιχρονο, κερδισε  την Ξανθη με 1-0, με γκολ του αμπαλου Φουστερ (τριτο τριποντο συνεχομενο που μας δινει ο ασχετος...) και κρατησε τη διαφορα στο +7 απο τον δευτερο και καταϊδρωμενο βαζελακο που περασε ενα ευχαριστο απογευμα στην ντουμπα το γνωστο του εξοχικο....

Επειδη ομως σιχαινομαι την γκρινια και βαριεμαι να ασχολουμε με τους γαυρους που αν και βλεπουν την ομαδα να προελαυνει για τον τιτλο, συνεχιζουν να γκρινιαζουν, θα τους πω ενα: η κουπα εχει δρομολογηθει για Πειραια και απλα περιμενουμε τον Μαη για να την σηκωσουμε..και οσοι δεν γουσταρουν την ομαδα, τον προπονητη, την μπαλα που παιζουμε, την στηριξη του Μαρινακη στον Βαλβερδε μπλα μπλα μπλα. ας μην ερθουν να χαρουν μαζι μας στη φιεστα. Γιατι θα ειναι κωλοτουμπες και αχαριστοι.

υγ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.

Ομως καλο θα ειναι να μην αναγαγουμε τον θανατο τους σε θυσια υπερ της ομαδας μας. Αυτοι οι ανθρωποι βρηκαν τραγικο θανατο επειδη καποιοι ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ (που δεν τιμωρηθηκαν ποτε), δεν ανοιξαν την πορτα της θυρας 7 με συνεπεια να τους καταπλακωσουν και να τους ποδοπατησουν οι υπολοιποι που ερχονταν απο πισω. Αυτοι οι ανθρωποι δεν θυσιαστηκαν. Δολοφονηθηκαν. Το κλεινω εδω.

υγ2 Εχω στεναχωρηθει για πολλα πραγματα στη ζωη μου. Εχω μετανιωσει επισης. Πολλες φορες εδωσα και διαφορετικη ερμηνεια απο αυτη που επρεπε σε καποιες καταστασεις, μονο και μονο για να βρεθει η λυση και να συνεχισω τις (οποιες) σχεσεις μου με καποιους ανθρωπους. Ομως φτανει μια στιγμη στη ζωη μας  που απογοητευεσαι.. που καποια πραγματα σου  ερχονται απο εκει που δεν το περιμενεις. Σαν να εισαι παρατηρητης στη ζωη καποιου αλλου και συμβαινουν σε αυτον. Οχι σε σενα. Και ειναι σαν να σου πεφτει ο ουρανος στο κεφαλι. Και μετα? Σου μενει το καρουμπαλο. Και ποναει το γαμημενο. Αλλα εκτος απο ενα τσιροτο δεν μπορω να μου κανω τιποτα αλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου