Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

... και εγένετο τιμωρία.

Μετά από τα λαϊκά δικαστήρια που έστεισαν όλα τα "αντικειμενικά" μέσα (τηλεόραση/κανάλια, ράδιο και εφημερίδες) ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική και 140.000 ευρώ πρόστιμο. Για αυτά που έγιναν στο παιχνίδι του περασμένου Σαββατου με το λαγό. Σήμερα όλοι οι αντικειμενικοί κράζουν γιατι δεν ήταν η ποινή 6986 αγωνιστικές το πρόστιμο δεν ήταν όσο το ελλειμμα της Ελλάδας και γιατί δεν αποβληθηκε ο ΘΡΥΛΟΣ από το πρωτάθλημα, γιατί δεν υποβιβάστηκε και άλλα πολλά φαιδρά (λιαν επιεικως) και αστήριχτα.
Ρε δεν πάτε να ..... σιγά μη σας δώσω και ευχή. Στου κρεμμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί να το ξέρετε. Εσείς με τους αντιεξουσιαστές και την καβάντζα της κλάψας και του σκουλικάρη ξέρετε να μνημονεύεται με ξένα κόλυβα. Ρε πάτε καλά?? Εσείς η μεγαλύτερη μπόχα και βρώμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχετε και μούτρα να ζητάτε τα ρέστα??
Πρόταση λέει μομφής κατέθεσε ο λαγός κατά του Μαρινάκη. Ε και?? Τι κερδίσατε?? Να πέσουν οι μάσκες σας στήριξαν η κλάψα και ο σκουληκαρης!! Πόρτα από τους άλλους εεε???
Για να τελειώνουμε μια και καλή ο Ολυμπιακός είναι έτη φωτός μπροστά από εσάς και ότι και να κάνετε δεν τον φτάνετε.
  • Έχει κόσμο που τον στηρίζει στα εύκολα και στα δύσκολα (και κυρίως στα δύσκολα όχι σαν εσάς).
  • Έχει πρόεδρο (γιατί εσείς ούτε από αυτό έχετε) που έχει όραμα να κάνει ακόμα μεγαλύτερο το Θρύλο.
  • Έχει σοβαρό προπονητή με όρεξη για δουλειά.
  • Έχει παιχταράδες που φοράνε .... παντελόνια.
  • Έχει γήπεδο.
  • Έχει προπονητικό κέντρο δικό του (και όχι δανεικό)
Από τα παραπάνω λοιπόν τι έχετε, δεν έχετε ΤΙΠΟΤΑ που πάτε λοιπόν ρε σεις??
Ποιόν πάτε να συναγωνιστείτε?
Να πάτε λοιπόν στη ΦΙΦΑ να αποδώσει δικαιοσύνη! Αλλα πριν να προσθέσουμε και εμείς μερικά στοιχεία σε αυτό το φάκελο, ξέρετε εσείς για τα λουλούδια, για τις γούνες, για τον Ευθυμιάδη και τους αντιεξουσιαστές του ΟΑΚΑ, της Τρίπολης και της Καβάλας. 
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ αυτά που ξέρατε εσείς και οι σφουγκοκωλάριοι σας.

Υ.Γ.1 Στο Πειραιά εμείς φοράμε παντελόνια κε. Σισε με μακρυς καβαλους για ειδικούς λόγους και οχι .... φουστες. Αν δε σου αρέσει το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία. Όσο για τις ηλιθιοτητες που είπες περι βαρβαρων το βιντεο τα λεει όλα, ποιος προκάλεσε και ποιος χτυπησε. Δειτε πρώτα τα ζώα τους δικούς σας οπαδούς και να πλύνεις μετα το στόμα σου με ροδονερο πριν πιάσεις τους δικούς μας.



Υ.Γ.2 Πραγματικά δεν πρέπει να υπάρχουν ποιό "χαζοί" οπαδοί απο αυτούς του λαγου. Βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. 

Υ.Γ.3 ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ

Υ.Γ.4 Σε παραπέμπω στο ποστ Η ΚΟΥΠΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ και συγκεκριμενα στο Υ.Γ.2. Συμφωνω και επαυξάνω.

Υ.Γ.5 Αυτό το πρωτάθλημα είναι μονο η αρχή....

Υ.Γ.6 Το πιο γλυκό από πολλά άλλα πρωταθήματα μας!

1 σχόλιο:

  1. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
    Καλυτερη ατακα ever!

    ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ..
    ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΕ ΦΑΠΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή