Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ..

Δεν θα σχολιασω τον αγωνα γιατι δεν εχει κανενα νοημα. Το σκορ θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 5-1 και οχι 1-1.
Τεσσερα δοκαρια και αλλες 2 κλασσικες ευκαιριες, ενω η εμφανιση της ομαδας ειδικα στο δευτερο ημιχρονο καταιγιστικη..

Απαραδεκτος Τριτσωνης και βοηθοι επιτρεψαν στα τσεκουρια και στους γκασμαδες του μπαοκ να παιξουν αντιποδοσφαιρο και να εκνευρισουν για ενα ολοκληρο ημιχρονο τους παικτες μας.

Περιμενω την ομαδα στις 2 Φεβρουαριου να παει μεσα στο κωλοχανειο τους και να τους ριξει 3 ξεγυρισμενα και μετα να υποδεχτει τις κοτες του Νοτου για να τελειωνουμε και με αυτο το ξεπουπουλιασμα.

ΥΓ Κορσικανε υποκλινομαι.


1 σχόλιο:

  1. Όταν σε ένα ολόκληρο παιχνίδι κοιμάται ο Θεός δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο.

    Όταν σε ένα ολόκληρο παιχνίδι έχει 4 δοκάρια δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο.

    Όταν σε ένα ολόκληρο παιχνίδι βασικός στόχος του αντιπαλου σου ειναι να σου σπάσει τα νεύρα εσένα στην κερκίδα και των παιχτών μέσα στο γήπεδο, δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο.

    Έγραψα χτες ελπίζω ο διαιτητής να είναι απλή αναφορά σε αυτό το ποστ αλλά ... διαψευστηκα. Ως γνήσια γαυρίνα δεν θα κάτσω να αναλύσω τα διαιτητικά όργια, όσα και αν έγινα και όσα και να γίνουν το νταμπλ θα έρθει στο Λιμάνι.

    Δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο Ολυμπιακός του δευτέρου (και παλι) ημιχρόνου να μην περάσει τον μπαοκ και μεσα στην τουμπα.

    Στον επαναληπτικό τα δοκάρια θα γίνουν γκολ αλλά ταυτόχρονα και οι ευκαιρίες θα γινουν γκολ.
    Δεν μπορεί να έχουν μια ζωή το φάρδος των χορηγών τους.
    Δεν μπορεί να κοιμάται συνέχεια ο Θεός.
    Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να παίξει χειρότερα (συγκριτικά με το μέτριο πρώτο ημίχρονο και το πολύ καλό δεύτερο πάντα).

    Υ.Γ.1 Λυσσαξτε τσαούσες με τον Ερνέστο! Σας το είπε ο Βαγγέλης θα μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα.

    Υ.Γ.2 Λυσσαξτε τσαούσες με τον Ερνέστο! Δεν μπορεί να παίζει ο βεδουΐνος και πάρτε το χαμπαρι. Όσο δεν κάνει αυτό που θέλει ο προπονητής θα τρώει πάγκο και θα παίζει ένα δεκάλεπτο. Δεν μπορεί να μου λέτε για το βεδουΐνο με μισό παιχνίδι πέρυσι και κανα εικοσάλεπτο φέτος. Σοβαροί να είμαστε. Προπονητες της παντόφλας που βρισκετε την ευκαιρία να κράξετε τον προπονητή. Την επόμενη θα του ζητήσω να μπεί και να σπρωχνει αυτός τη μπαλα στα δίχτυα αμα δεν μπορούν τα καμάρια μας και βλέπουν μόνο το δοκάρι.

    Υ.Γ.3 Λυσσάξτε τσαούσες με τον κορσικανό επιβήτορα που φάγατε τα λυσσακά σας επείδη δεν ανανεώσαμε στο Ζεβέρτη! Μην ακούς τίποτα Κορσικανέ είσαι πολύ μεγάλη παιχτούρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή