Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΑ - ΘΡΥΛΟΣ ( 2 -2 )

Εξαρχής θέλω να πω πως θεωρώ το χθεσινό 2 - 2 με τον  7ο της βαθμολογίας γκέλα. Παρολαυτα θα προσπαθήσω όσο περισσότερο γίνεται να είμαι αντικειμενική. Έχω λοιπόν δηλώσει πως αν αυτός ο παναθηναικος καταφερει να μας κοψει βαθμό ή βαθμούς θα εχει επιβεβαιωθει η προφητεία των μάγια για το τελος του κοσμου και το εννοω. Σε ένα παιχνίδι που έπρεπε ο ΘΡΥΛΟΣ να το έχει καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να φέρει ισσοπαλία. Η κατάντια βέβαια σε όλη την ιστορία ανήκει στο βάζελο ο οποίος και πανηγύρισε την ισσοπαλία λες και κέρδισε τον τελίκό του CL. Οι βάζελοι μπήκαν με περισσότερο εγωισμό και θέληση για τη νίκη. Εμείς είμαστε λιγλάκι μπλαζέ απέναντι τους και το πληρώσαμε. Δυστυχώς τα λόγια του Ζαρντίμ πως ο ποα είναι επικίνδυνος άσχετα αν βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία δεν έπιασαν τόπο. Μονάχα 2 παίχτες ήταν χτες στο γήπεδο. Ο Αμπντούν και ο Τζιμπούρ. Όλοι οι υπόλοιπποι κάτω του μετρίου. Σε γενικές γραμμές και πολύ πολύ αντικειμενικά και ποδοσφαιρικά έγινε ένα από τα καλύτερα ντέρμπι των τελευταίων ετών. Ο ποα έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση (δεν νομίζω πως θα συνεχίσει ετσι ειλικρινα) χτες εναντίον μας, σε αντίθεση με το ΘΡΥΛΟ που έπαιξε ενα τεταρτάκι μπάλα ίσα ίσα για να κάνει το 1-2. Στη συνέχεια τα παλικάρια μας σκέφτονταν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, όπως εξάλλου είπε και ο μέγας αρχηγος γίδις "κερδίζουμε και πάμε διακοπές". Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα το πω και δεν θα με ξανακούσετε να λέω κάτι τέτοιο. Το 2-2 φαντάζει πολύ δίκαιο αποτέλεσμα. Για μία ακόμη φορά η ομάδα μας ανέστησε τους πεθαμένους και ελπίζω αυτό να τους έγινε χτες μάθημα. Περισσότερο με στεναχώρησε η κακή απόδοση κάποιων παιχτών μας παρά το αποτέλεσμα. Περισσότερο με στεναχώρησε η χολή που εξέμεσαν ορισμένοι Ολυμπιακοί για άλλους Ολυμπιακούς παρά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι. Μπράβο σας μάγκες καταφέρατε να με αηδιάστε. Φυσικά συγνώμες και κροκοδειλια δάκρυα δεν με συγκινουν γιατί από τότε που βγήκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Για το τέλος θα δανειστώ τη φράση του φίλου μου του Θάνου. "... όσοι θέλουν να πιστεύουν πως το έχασε το παιχνίδι σήμερα ο Ζαρντίμ μπορούν να συνεχίσουν να ζουν στην αμπαλίασή τους". 
Δεν θέλω να γράψω περισσότερα. Ας πάμε στην κριτική των παιχτών γιατί το ζουμί είναι εδώ:

Κάρολ:  Φέρει ΜΕΓΑΛΗ ευθύνη στο πρώτο γκολ βλεπιες δεν τα έτρωγε μόνο ο Κοστάντσο στην κλειστή γωνία προπονηταραδες του καναπε. Έχει αργή αντίδραση στο σουτ του Μαυρια και πλεον είναι ξεκάθαρο πως ότι πάει χαμηλά γράφει. (Βλεπε Σάλκε, Πλατανιάς και Μαυρίας ακου έφαγε γκολ από το Μαυρία). Δεν μου άρεσε καθόλου χτες ο Καρολ. Τελικά όσοι λέγαμε πως θέλουμε και τερματζή είμασταν άσχετοι και άμπαλοι.

Τοροσίδης: ΗΜΑΡΤΟΝ! Δεν ήταν ο χειρότερος βέβαια αλλα σε τέτοια παιχνίδια ο αρχηγός είναι αυτός που τραβάει μπροστά όλη την ομάδα. Απλώνει το ΖΩΟ το χέρι στο κεντορ του γηπέδου για να διώξει τη μπάλα και καλα που είχε μυωπία ο διαιτητής και δεν του εβγαλε και κίτρινη. Είπε και την ατάκα της χρονιάς "καρδίζουμε και παμε διακοπες" λες και ήταν ο Ζικο στον πάγκο να τους δώσει κανα 15νθημερο άδεια. Το γράφω για πρώτη φορά και το εννοώ πλεον. Αντε στο καλό και μη μας γράφεις!! 

Σιόβας: Κακό παιχνίδι από το Μήτσο. Στο πρώτο γκολ αφήνει το Σπυρόπουλο να σεντράρει λες και ήταν σε προπόνηση. Έχανε μέχρι και τις κεφαλιές τραυματίστηκε κίολας και έδεσε το γλυκο! 

Μανωλάς: Ο πιο καλός της άμυνας χτες άσχετα αν έχασε τον Τοτσε στη φάση του γκολ. Φάνηκε να ξαφνιάζεται από τη γκέλα του Χολέβα γι αυτο και έχασε τον Τοτσε! Ο μικρός δικαιούται και μια όχι πάρα πολύ καλή βραδιά.

Χολέβας: ΔΥΣΤΥΧΩΣ το μυαλό του είναι στο συμβόλαιο. ΜΑΚΡΑΝ το χειρότερο παιχνίδι του Χοσε με τον Ολυμπιακό. Μέσα και στις 2 φάσεις των γκολ, ειδικά το δεύτερο τσαφ ήταν από αυτα που δεν γίνονται από παιχτες της αξίας του! Παρακαλείται ο Μαυρίας να του επιστρέψει το πορτοφόλι του!!!

Μανιάτης: Συνεχίζει στις χαμηλές πτήσεις φέτος. Ενώ τρεχει τρεχει τρέχει δεν δείχνει να είναι ο περσινος Μανιατης. Φταίει και το συστημα που παιζουμε, φταιει που δεν εχει διπλα του τον Ορμπαιθ. Εμενα δεν μου άρεσε χτες!
 
Μοδεστο: Τι να ζητησω απο τον Κοσρσικανο από τα Καμίνια? Να τρεχει περισσότερο να μαρκαρει περισσότερο? Ή να κανει και τη δουλειά του Μανιάτη?? Ναι δεν ήταν πολύ καλός χτες αλλά δεν έιχε και στήριγμα δίπλα του!!

Ιμπαγάσα: Εχουμε πει πάρα πολλές φορές πως είναι ΜΑΚΡΑΝ ο ποιοτικότερος παίχτης του Ολυμπιακού και μακράν του Ελληνικού πρωταθλήματος. Έκανε χαζους κάποιες φορες τους βάζελους αλλα για πάνω από ένα ημίχρονο δεν αντέχει.

Φουστερ: Δεν ξερω τι γίνεται με τον Φουστερακο. Χάνει γκολ από αυτα που μεχρι περισυ έμοιαζαν άχαστα γι αυτόν. Δεν του παέι καλά η χρονιά. Αν έβαζε ένα γκολ ίσως ξεμπούκωνε. Δεν ηταν καλος χτες, δεν ήταν ο γνωστός Φουστερ. 

Αμπντούν: Ο ενας από τους δύο που είχε γυρισμένο μάτι. Προσπάθησε μόνος του μια απο αριστερά μια από δεξιά έβγαλε τη μαγική ασσιστ στον Τζιμπουρ για το 1-1. Πολύ καλός ο Αλγερινός συνεχίζει τις υψηλες πτήσεις και παρακαλάμε να είναι γερος γιατι είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μας εξτρεμ!
 
Τζιμπουρ: Ε τι διαολο άλλο να κάνει και αυτός? Έβαλε 2 γκολ σε ντερμπι και μαζι με τον Αμπντουν ηταν οι μονοι που ετρεχαν και παλευαν! Α ρε Τζιμπουραρε να εισαι γερός. Εισαι παιχτης για μεγάλα παιχνίδια!
 
Μασαντο: Αντικατεστησε τον Ιμπαγασα. Προσπαθησε αρκετά. Εκανε και τα ζογκλερικα του και έδωσε σχεδον ετοιμο γκολ στο Φουστερ που το εχασε. Δεν ήταν κακος. Οσο επαιξε προσπαθησε πολυ!

Γκρέκο: Αντικατεστησε το Μοδεστο, δεν φανηκε ιδιαιτερα.  

Κοντρέρας: Τι να κρινω τον ανθρωπο μπηκε στις καθυστερησεις ουσιαστικα γιατι τραυματιστηκε ο Σιοβας.

Υ.Γ.1 Δεν με πειραξε το αποτέλεσμα τόσο. Με πειραξε η αδιαφορία.

Υ.Γ.2 Με ενοχλει η κωλοτούμπα και η υποκρισια! 

Υ.Γ.3 Ευτυχως εχουμε την χαρα και την τιμη εδω να μας διαβαζουν και να μας σχολιαζουν άνθρωποι με τους οποιους μπορουμε να κανουμε διάλογο!

Υ.Γ.4 Ελπίζω να μην μας ζαλισετε τον έρωτα με τις ανανεωσεις τωρα που περασε και το παιχνιδι με τον ποα. 

Υ.Γ.5 Ελπιζω να μην εχει καμια πιθανοτητα το σεναριο που θέλει να μπλεκει "Βαλενθια-Ερνεστο-Φουστερ". Ειπαμε ....

Υ.Γ.6 Μπορω να περιμενω να κανω φιεστα μεσα στο ΝΑΟ την προ-τελευταια αγωνιστική!

Υ.Γ.7 Μιλαμε για καταντια να πανηγυριζεις το χ που εφερε η ομαδα σου. Ελα Αλαφουζε δωσε και πριμ για την ισοπαλία και εσυ οπως ο Ιβαν!!   

2 σχόλια:

  1. Kαταρχην δεν ξερω τι ειπε ο Θανασης και αν εχει δικιο, αυτο που ξερω εγω ειναι οτι δεν παιζαμε στην εδρα της Barcelona. Θεωρω απαραδεκτο να δινεις τοση κατοχη μπαλας στο λαγο και να παιζεις με αντεπιθεσεις. Λες και αντιμετωπιζαμε την μικτη κοσμου. 69-31 κατοχη υπερ του τελειωμενου? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
    Δευτερον ας κανουν οτι μπορουν εκει στην διοικηση να παρουν 2 παικτες του ανθρωπου γιατι εχουν πλεον πονεσει τα ματια μας. Δεν μπορει να παιξει την μπαλα του Βαλβερδε αλλωστε αυτο το ξεραμε απο την αρχη, ομως ο καημενος δεν μπορει να παιξει ουτε καν την δικη του. Δεν αντεχεται αυτο το θεαμα αλλο, ειλικρινα δεν βλεποταν ο Ολυμπιακος προχθες.
    Τριτον και τελευταιο. Επειδη ακουστηκε δεν σημαινει οτι ειναι αληθεια. Αν ομως ερθει επισημη προταση κανα 2-2,5 χαρτια δεν θα φταιει κανενας Βαλβερδε. Πιστεψε με, αλλος θα του βαλει την κορδελα στα μαλλια. Οποτε αλλαξε το σεναριο και καντο "Βαλενθια- Φουστερ- Μαρινακης" και εισαι μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα στις αγαπημένες μου ... Γαυρίνες.

    ΑΝ , Με όλα αυτά τα χάλια , και θένε ... "κυάλια" οι ευρισκόμενοι στην πλάτη μας "άλλοι", σκεφτείτε να παίζαμε και σαν ...... πριν λίγους μήνες.

    Ας ελπίζουμε ότι "ίσως" παίξουμε και καλύτερα φέτος.

    Στο κάτω κάτω έχουμε ακόμα έναν ολόκληρο .... γύρο, + Europa League, και Κύπελλο Ελλάδος.

    Την καλημέρα μου σε .... αμφότερες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή