Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Λίγη ντροπή ρε σεις, λίγη τσίπα!!!

  • Λίγη ντροπή κε. Παπαλουκά με τα 3 εκατομμύρια το χρόνο. Εγινες ο ακριβότερος χειροκροτητής της Ευρώπης. Εγω πάντως με λιγότερα τις χάνω το ίδιο άνετα τις βολές (μην πω για τα λει απ).

http://www.redplanet.gr/basket/euroleague/article660386.ece/BINARY/original/papaloukas_2010_5_8_0_36_29_b.jpg

  • Λίγη ντροπή δήθεν καλύτερε κόουτς της Ευρώπης. Πέρισυ πήρες την ομάδα και έφυγες απο το γήπεδο δεν σε ειδα το ιδιο ευαισθητο και χθες ...
http://4.bp.blogspot.com/_ZwPaSJzE768/S0sOUt-EHqI/AAAAAAAAAws/OszO2zdkz3Y/s400/0231E25F355A295CD6A7EE1CA230DC3D.jpg

  • Λίγη τσίπα ρε Ολυμπιακάρες της πλάκας που ντραπήκατε από τα .... αίσχη του Καραϊσκάκης! Ενω τα χθεσινά ήταν ... δεξιωση στο προεδρικό μέγαρο. Που είστε σημερα να μας πείτε πως ντρέπεστε το ίδιο??
  • Λίγη ντροπή ρε δημοσιοκαφράκια της πλάκας που μας ζαλίσατε τον έρωτα με το Καραϊσκάκης και σήμερα στις αντικειμενικές βρωμοφυλάδες έχετε εμετικα/αντικειμενικά πρωτοσέλιδα. Ρε ουστ βρωμιάρηδες.
  • Λίγη τσίπα ρε κόρακες που βάζετε μια σφυρίχτρα στο στόμα και νομίζεται ότι κάτι έγινε. Το βγάζετε πολύ ... τίμια το ψωμάκι σας. Εεεε συγνώμη το παντεσπάνι σας ήθελα να πω!

Μην ακούσω κανέναν να πει "τα ίδια ομως γίνονται και στο ποδοσφαιρο". Η βρώμα του ποδοσφαίρου μπροστά στην βρώμα και τη μπόχα του παρακράτους του μπάσκετ μυρίζει λεβάντα! Ε ρε Μαρινάκης που σας χρειάζεται!!! Ρε Βαγγέλα με την μια σάρωσες στο ποδόσφαιρο μήπως να κάνεις όλο το καλοκαίρι εντατικά ταχύρυθμα μαθήματα στους "αδερφους" να μην είναι τόσο σοφτ?? Στην τελική άνετα μπορείς να τους πείσεις να πάρουν την ομάδα και να πάνε στην Αδριατική λίγκα. Να δεις για πότε "ψοφάει" το .... σύστημα. Χωρίς Ολυμπιακό είναι ένα τίποτα ολοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου